Close

19. februar 2015

Søk i basen til Gratis Rettshjelp

Søk i informasjonsbasen til Gratis Rettshjelp
Vi har nå lagt til et eget søkefelt hvor man kan gjøre søk i informasjonsbasen til Gratis Rettshjelp. Gratis Rettshjelp blir drevet av de 5 norske studenttiltakene og er ikke det samme som fri rettshjelp. Fri rettshjelp er en ordning der man får sin sak ført av en advokat etter søknad som er behovsprøvet, men de norske studenttiltakene vil være en slags overlapping da de også yter gratis tjenester til privatpersoner.

 

De 5 Norske studenttiltakene er:
Det er disse 5 tiltakene som står bak nettsidene Gratis Rettshjelp, som er et oppslagsverk hvor man kan finne informasjon innen rettsområdene:

Informasjonsidene til Gratis Rettshjelp er bygget opp på en oversiktlig måte som gjør det enkelt å finne frem til det du leter etter. Når du bruker søkefeltet «Søk på gratis rettshjelp» oppe til høyre på nettsidene til Gratiskontrakt søker du direkte i denne basen. Hvis man søker på for eksempel «arv» får man opp en rekke aktuelle alternativ fra informasjonsbasen. Når du så klikker på et av alternativene kommer direkte inn i basen til Gratis Rettshjelp hvor du kan søke videre hvis du trenger ytterligere informasjon. I tillegg til informasjonsbasen har de også en rekke med gratis brosjyrer innenfor de samme rettsområdene som du fritt kan laste ned.

Dette er verdifull informasjon som ligger lett tilgjengelig og kan spare deg for mye tid hvis alternativet er å lete frem denne informasjonen andre plasser på internett. For ikke å si hva det kan spare deg rent økonomisk hvis du slipper å oppsøke en rådgiver eller advokat for å få tilgang til informasjonen. Og så er det en ekstra trygghet at du videre kan kontakte et av de fem tiltakene direkte for å få videre hjelp uten at det koster deg noe som helst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss på Facebook!