Close

15. februar 2015

Samboerkontrakt er nå lagt til

Sett opp en samboerkontrakt. Det vil du ikke angre på

Vi har nå lagt til en link til en gratis samboerkontrakt fra Gjensidige. Det er nesten litt flaut å måtte si at vi ikke har hatt en samboerkontrakt på siden vår allerede. Men heldigvis er det bedre seint enn aldri.

Mange tenker ikke gjennom hva det vil si å bli samboer med sin kjæreste. På det tidspunktet man flytter sammen kan alt virke greit og problemfritt. Og det er ikke bare hvis dere en dag skulle gå fra hverandre at det er viktig med en samboerkontrakt. Nei, det er likte viktig å regulere hva som skal skje med bolig, boliglån, arv, felles barn og lignende hvis den ene skulle falle fra. Det er en del ting som man kanskje tar for gitt, men det er i mange tilfeller ikke så enkelt som man skulle tro.

Man kan kanskje føle at det er litt innfløkt å sette opp en samboerkontrakt, men det er enklere enn dere tror. Kontrakten som vi har linket til på sidene våre er ferdig satt opp slik at du bare kan fylle inn de nødvendige opplysningene. Du kan gå direkte til samboerkontrakt her, eller du kan finne den på siden «Gjennom livet» som er en underside av «Privat«.

Alt for mange av Norges samboere mangler en samboerkontrakt. Faktisk så er det langt under halvparten som har satt seg ned og regulert et så viktig forhold som samboerskapet faktisk er. Hvis du ønsker å lese mer om viktigheten av å sett opp en samboerkontrakt kan vi anbefale denne artikkelen fra StudentTorget.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss på Facebook!