Close
Advokater
Privat

Ofte i hverdagen er det slik at man kommer ut for situasjoner hvor man har behov for skriftlige avtaler, skjema og kontrakter. Det være seg i forhold til å ta opp lån, ekteskapsinngåelse, leasing eller at man for eksempel angrer på kjøp gjort på internett. På undersidene i menyen over finner finner du en rekke skjema som kan hjelpe deg i slike situasjoner. Nedenfor har vi samlet noen nyttige linker til organisasjoner som på en eller annen måte yter rettshjelp. Denne hjelpen er hovedsaklig gratis.


Nyttige nettsider og organisasjonerJuss-Buss

Drives av studenter ved juridisk fakultet i Oslo. Du kan få gratis hjelp ved enten å møte opp direkte eller pr telefon Dessverre ikke pr. epost.

Les mer
Jussformidlingen i Bergen

Drives av studenter ved juridisk fakultet i Bergen. Yter gratis hjelp til privatpersoner uavhengig av bosted og personlig økonomi.

Les mer
JuridiskBistand.no

Nettside hvor du kan sende inn spørsmål mo juridiske tema eller konflikter som har oppstått. Det er gratis og uforpliktende å få en vurdering.

Les mer
Jusshjelpa i Nord-Norge

Her kan du få gratis rettshjelp av viderekomne studenter ved det juridiske fakultetet ved Universitetet i Tromsø.

Les mer
JURK

Juridisk rådgivning for kvinner er et politisk uavhengig tilbud fra juss studenter. De yter hjelp til selvhjelp og assisterer i enkeltsaker.

Les mer
Samværsavtalen.no

Side med informasjon om og maler for samværsavtaler for barn. Siden har også mange nyttige tips for foreldre som flytter fra hverandre. Du finner også en nyttig brosjyre om barnets beste ved samlivsbrudd. 

Les mer
Jushjelpa i Midt-Norge

Yter gratis juridisk rådgivning og kan gi rettshjelp i enkeltsaker. Drives av studenter og kvalitetssikres av samarbeidende advokater.

Les mer

Siste artikler på bloggen

Følg oss på Facebook!