Close

Om Gratiskontrakt

Gratiskontrakt har som formål å samle informasjon og linker til gratis kontrakter, avtaler, skjema og nettsider som kan benyttes fritt av alle. Dette gjør vi fordi slik informasjon ofte er dyr å hente fra advokater eller andre firma som driver med slikt.

Kontakt oss
Gratiskontrakt logo

Når det gjelder tvister og lignende viser det seg ofte at terskelen er ganske høy for de fleste av oss når det kommer til å kontakte en advokat eller rådgivningstjeneste. Det er hovedsaklig prisen man blir skremt av og tenker at man ikke har noen muligheter allikevel. På denne måten blir mange med litt trangere økonomi ofte skadelidende selv om vi bor i et av verdens beste og mest organiserte samfunn. Man får en følelse av at det oftest er den «rikeste» som vinner frem. Om det faktisk er slik skal vi ikke gå nærmere i diskusjon på, men at det helt klart for enkelte kan føles slik, JA! Man kan ofte se at bemidlede personer tar seg til rette og utøver en form for økonomisk makt ved at man kan bruke nærmest ubegrenset med juridisk rådgivning.


Også når det gjelder bruk av kontrakter og avtaler lar mange ofte være fordi det kan bli dyrt hvis man må kjøpe slike. I enkelte tilfeller anbefales det også at man får en advokat til å sette dem opp. Men har man tilgang på gode formularer og forklaringer så er det ingen grunn til å betale spesielt for dette.


Det finnes tilgang på store mengder informasjon på internett, og da også innenfor dette området. Vi har derfor valgt å lete frem informasjonen og gjøre den lett tilgjengelig for alle, uavhengig av sosial rang, økonomi eller status.


Du vil derfor på disse sidene finne samlinger av både kontrakter, avtaler, skjema og institusjoner som yter gratis hjelp eller tilgjengeliggjør nyttig informasjon. Vi har tro på at vi kan være til hjelp for mange som sitter med spørsmål og trenger svar. Ikke at vi kan gi svarene, men vi kan fremskaffe verktøyene og informasjonen du trenger for å komme et skritt videre.


Gratiskontrakt er et nettsted driftet av Nettverten og administreres av René Munthe Eik. Bruk gjerne vårt kontaktskjema hvis du lurer på noe eller har tips til informasjon du mener har en plass på sidene.

Følg oss på Facebook!