Close

29. februar 2016

Kjøpekontrakt til gratis bruk for alle

kjøpekontrakt naf for MC

Kjøpekontrakt bør brukes konsekvent

Når du skal handle verdigjenstander og lignende er det viktig at du bruker en kjøpekontrakt som er laget spesielt for den gjenstanden som kjøpes og selges. Det kan være små nyanser som skiller de enkelte kontraktene fra hverandre. Man bør ikke bruke en kjøpekontrakt for MC til et kjøp av for eksempel en campingvogn eller lignende. Det virker kanskje som en selvfølge, men man ser ofte at noen har brukt feil kontrakter ved kjøp. For eksempel vil det være absolutt best å bruke en NAF kjøpekontrakt har laget fremfor en kjøpekontrakt for noe annet som man lager en omskrift av.

Vi har på Gratiskontrakt.no nå etter hvert lagt til en kjøpekontrakt for de aller fleste tilfeller man kan komme ut for. Men vi har nok naturligvis enda noen vi ikke har klart å finne frem til enda. Men vi jobber daglig med å legge til nye, samt og fornye enhver kontrakt som ligger på sidene våre. Det er viktig å ha oppdaterte kontrakter slik at våre lesere ikke trenger å bekymre seg for hverken kvaliteten eller ferskheten.

Vi setter også pris på alle som sender oss tips om avtaler og tema som vi kan legge til på sidene. Ofte er det slik at det er dere som er på utkikk etter en konkret kontrakt, men som ikke finner den, som er den viktigste ressursen for oss. Når vi får en henvendelse fra noen som for eksempel leter etter kjøpekontrakt for MC, så kan vi lete frem til den og legge den til i samlingen vår. Man kan selvfølgelig også finne en slik kontrakt hos NAF, men vi ser at det å samle kontrakter fra alle kategorier fra enkle løsøresalg til bil, hus og annet eiendomssalg gjør det enklere for folk. Da vet man at uansett hva slags type avtale man er ute etter, så kan man finne det her på disse sidene.

Når det gjelder motorkjøretøy så har det vist seg at de to mest populære kontraktene vi har er: NAF kjøpekontrakt og kjøpekontrakt MC som begge er maler laget av en av Norges største interesseorganisasjoner. Du finner begge på siden under Kjøp & Salg -> Kjøretøy & lignende.

Og igjen vil vi bare få oppfordre alle som ser mangler om å ta kontakt. Vi ønsker å være det mest komplette nettstedet for gratis kontrakter, avtaler, skjema og juridisk informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss på Facebook!