Close

Kjøretøy & lignende

NAF kjøretøykontrakt Kjøretøy og lignende
Her finner du kjøpekontrakter for bruktbil (for eksempel NAF kjøpekontrakt), moped, MC, fritidsbåt med flere. Det er spesielt viktig med kontrakter og avtaler når man skal handle brukte kjøretøy. Det oppstår ofte tvister mellom kjøper og selger i ettertid, og da kan det være greit å ha en klar avtale og forholde seg til.

Kontrakt for kjøp og salg av bruktbil mellom privatpersoner Kontrakt for bruk ved kjøp og salg av bruktbil mellom privatpersoner (Forbrukerrådet).
Kontrakt for kjøp og salg av moped og motorsykkel mellom privatpersoner Dette er en kontrakt som kan benyttes ved kjøp av moped og motorsykkel mellom privatpersoner (Forbrukerrådet).

Kontrakt for kjøp og salg av bruktbil mellom private NAF kjøpekontrakt til bruk ved salg og kjøp av bruktbil mellom privatpersoner (NAF).

Kontrakt for kjøp og salg av MC NAF kjøpekontrakt som brukes ved salg og kjøp av motorsykkel og moped mellom privatpersoner (NAF).

Kontrakt for kjøp og salg av bobil mellom privatpersoner Kontrakt for bruk ved salg og kjøp av bobil mellom privatpersoner (Forbrukerrådet).
Kontrakt for kjøp og salg av campingvogn mellom privatpersoner Dette er en kontrakt som kan brukes ved salg og kjøp av campingvogn mellom privatpersoner (Forbrukerrådet).

Kontrakt for kjøp og salg av fritidsbåt mellom privatpersoner Kontrakt som brukes vel salg og kjøp av fritidsbåt mellom privatpersoner (Forbrukerrådet).

Tilstandsrapport bruktbil Tilstandsrapporten kan brukes ved gjennomgang på verksted ved kjøp og salg av bruktbil mellom privatpersoner (Forbrukerrådet).

Følg oss på Facebook!