Close

Angrerett

Angrerett
Det er lov å angre når man har kjøpt noe på fjernsalg. Alt etter hvilket type kjøp man har gjort vil man kunne ha rett på å angre det. Det er viktig å sette seg inn i reglene for de forskjellige former for angrerett. Det er for eksempel forskjellige regler for fjernsalg av fysiske varer og for finansielle tjenester. Nedenfor finner du skjema som du kan bruke når du skal bruke angreretten.

Angrerettskjema – fjernsalg av varer Skjema for bruk når du angrer på kjøp av varer gjort utenfor fast utsalgssted (nynodata.no).

Angrerettskjema – fjernsalg av tjenester Skjema som brukes når du angrer på kjøp av tjenester utenfor fast utsalgssted, med unntak av finansielle tjenester (nordea.no).

Angrerettskjema – fjernsalg av finansielle tjenester Skjema til bruk når du angrer på kjøp av finansielle tjenester gjort utenfor fast utsalgssted og/eller ved fjernsalg (nordea.no).

Angrerettskjema – fjernsalg av tilvirkningstjeneste Skjema som brukes når du angrer på kjøp av tilvirkningstjenester kjøpt ved annet fjernsalg enn telefonsalg (standard.no).
Følg oss på Facebook!