Close
Bedrift

For deg som skal starte, drive eller avvikle en bedrift eller organisasjon er reglene mange og omfattende. Det dreier seg om alt fra eieravtaler til ansettelseskontrakter og agenturavtaler. Både myndigheter og organisasjoner stiller krav til formell og oppdatert informasjon, og det er ditt ansvar at disse kravene oppfylles. På denne siden har vi samlet noen nyttige linker som du kan få bruk for. Dette er linker til instanser og organisasjoner som kan hjelpe deg i arbeidet med drift, utvikling og eventuelt avslutning av selskapet. På undersidene vil også du finne linker til kontrakter, avtaler og skjema som vil være nyttige i bedrifts liv.


Nyttige nettsiderAltinn.no

Altinn.no er en elektronisk portal med skjema og tjenester hovedsaklig til næringslivet. Du finner også informasjon for oppstart av bedrift.

Gå til nettsiden
Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene er en forvaltningsetat som har ansvaret for en rekke av de offentlige kontroll- og registreringsordningene.

Gå til nettsiden
Regelhjelp.no

Regelhjelp.no er en oversikt som gjør det enkelt å finne frem til hvilke krav og regler som gjelder for virksomhetens operasjonsområder.

Gå til nettsiden
Innovasjon Norge

Innovasjon Norge gir hjelp til gründere med innovative forretningsideer og til deg som trenger å ta bedriften til et nytt nivå, eller til nye markeder.

Gå til nettsiden
Smart Start

På Smart Start får du tilgang til et gratis dataprogram for utforming av din forretningsplan. Du får også tilgang til en rekke tips og idéer.

Gå til nettsiden
Patentstyret

Patentstyret hjelper deg med å beskytte idéer, varemerker og design. Her finnes mye praktisk informasjon med forklaringer på hvordan du går frem.

Gå til nettsiden

Siste artikler på bloggen

Følg oss på Facebook!